Scott (12) hengte seg som Johnny Depp

Ville gjøre som stjernen i filmen. Døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 12 år gamle Scott Buckle så på filmen «Pirates of the Caribbean» den kvelden og likte den svært godt, melder Times Online.

I filmen klarer Jack Sparrow, som spilles av Johnny Depp, å unnslippe galgen i siste liten.

Scott Buckle skal ha mistet livet i forsøket på å kopiere scenen. Ulykken skal ha skjedd mens han var alene på rommet sitt.

Gutten ble funnet død først neste morgen da hans adoptivmor, Fiona Buckle, skulle vekke ham. Hun forklarte under en rettshøring om dødsfallet at sønnen hadde hengt seg i et tau som var festet i sengestolpen.

Hun fortalte også at han så filmen første gang i februar i fjor og at han hadde sett den gjentatte ganger. Den aktuelle kvelden hadde han sett filmen to ganger.

Scott traff sin adoptivmor gjennom hennes jobb i Swansea i Wales, og hun endte med å adoptere ham.

- Han var en nydelig, intelligent og spesiell gutt som elsket og ble elsket av alle, sa Buckle, som opplyste at han også hadde talent som skuespiller som hadde vært på prøve for en rolle en måned før sin død.

Les hele historien om Scott på Times Online.

UNNSLIPPER GALGEN:  I filmen 
«Pirates of the Caribbean» klarer Jack Sparrow, som spilles av Johnny Depp, å unnslippe galgen i siste liten. Foto: FILMWEB/BUENA VISTA
UNNSLIPPER GALGEN: I filmen «Pirates of the Caribbean» klarer Jack Sparrow, som spilles av Johnny Depp, å unnslippe galgen i siste liten. Foto: FILMWEB/BUENA VISTA Vis mer