Se - her kjører han på gangbroen

Folk sperret opp øyene da bilisten plutselig kom kjørende på gangbroen. Mannen så ingen skilt og var på vei til øyelegen ...

KJØRTE PÅ: Her kjører mannen over gangbroen i Sandvika. Øyenlegen hadde intet å utsette på mannens syn. Foto: Bjørn Erik Nebell
KJØRTE PÅ: Her kjører mannen over gangbroen i Sandvika. Øyenlegen hadde intet å utsette på mannens syn. Foto: Bjørn Erik NebellVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Hendelsen fant sted I Sandvika like utenfor Oslo fredag morgen .  

Så ingen skilt
- Huff, dette var jo litt flaut, men jeg ble nok villedet av en dame som sa at det var trygt å kjøre der. Jeg hadde dårlig tid og kunne ikke se noen skilt som sa at det var forbudt å kjøre den veien, sier mannen.

På bruen befant det seg også en fotgjenger. Helt uten forvarsel hørte han en bil som ruset motoren bak seg.

Overrasket
— Jeg snudde meg og forventet å se blålys, at det var en utrykkning av noe slag, men det var det ikke. En billist vinket meg til side slik at han kunne komme frem. Jeg ble ganske overrasket, sier Bjørn Erik Nebell.

Etter at han hadde kommet seg til side på gangbroen og bilen hadde passert fant han frem mobiltelefonen og tok et bilde.

- Jeg kunne ikke dy meg og måtte bare ta et bildet av bilen. Noen er rett og slett bare frekkere enn andre, sier Bjørn Erik Nebell, som var på vei til jobb da han observerte bilen på gangbroen.

Billisten innser at hendelsen ikke var helt heldig.

Humoristisk kobling
- Vel, jeg konstaterte veldig nøye at det ikke stod innkjøring forbudt. Denne damen sa at jeg nok kunne kjøre over broen, men at hun var usikker på om den var enveiskjørt. Dette stolte jeg på siden den vanlige veien så ut til å være stengt. Jeg skjønner at det kunne se ut som om jeg var blind, humrer mannen som ser den humoristsiske koblingen mellom valg av kjørerute og besøk hos øyelegen.

- Og hvordan gikk det hos øyelegen?

- Takk, det gikk veldig bra. Han konstaterte at det ikke var noe i veien med synet mitt. Så da velger jeg å se lyst på livet, avslutter mannen.