Se, der danser Kjetil André ...

Kjetil André Aamodt gifter seg med Stine Østvold 3. juli. I går tjuvtrente han på bryllupsvalsen som homoerotisk Billy Idol-kopi under Skeive dager på Karl Johan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Per Steinar Sørå var til stede under åpningen av det årlige kulturarrangementet for landets homofile, og var ikke vanskelig å be da Kjetil André Aamodt (32) bød opp til dans i går formiddag. Sammen tok de seg noen passe stilfulle og elegante valsetrinn da alpinisten ble drukket ut før bryllupet. Aamodt var ikledd svart lær fra topp til tå.

Midt i blinken

På en stand like ved scenen til Skeive dager presset han appelsinjuice med en rosa dildo, signerte sin blodferske cd-single og tok seg tid til fansen. Lasse Kjus mente kompisen endelig hadde kommet i sitt rette element.

-  Han skled fint inn her på Skeive dager, dette er midt i blinken for Kjetil, gliser Kjuser'n.

Kjus hadde sammen med Hans Petter Buraas, Tom Stiansen, Ole Kristian Furuseth og flere andre alpinister og barndomsvenner laget et rocka «turnéprogram» for den vordende brudgom.

I studio

-  Han har sunget på Norwegian Wood, spilt inn cd-single, og han skal varme opp for CC Cowboys på Lillestrøm i kveld, sier Kjus. Hovedpersonen selv mente han klarte seg bra som homoerotisk Billy Idol-kopi.

-  Jeg har signert bort mine ti cd-singler, og er minst like bra som Aqua-Lene. Jeg er jo litt «faggy» av meg, så det å stå på stand under åpningen av Skeive dager passer meg ganske bra. Men i de siste dagene har jeg grudd meg fælt for hva gutta ville finne på, sier han.

Begeistret

Marcus Jensen (30) var en av de ti heldige (?) som fikk tak i en signert Aamodt-skive, som blant annet inneholdt en versjon av Billy Idols «White Wedding».

-  Jeg måtte bare kjøpe singlen. Aamodt er en utrolig kul fyr, og skiva er jo unik med bare ti eksemplarer på markedet, sier Jensen. Dansepartner Per Steinar Sørå var like begeistret.

-  Aamodt er en kjempefyr, og det var stort å få en liten dans med ham, sier Sørå. Han tror alpinisten vil klare seg bra når han tar bryllupsvalsen om to uker.

Skeive dager i Oslo er det største kulturarrangementet for landets homofile. Homoparade oppover Karl Johan, filmfestival, teaterfestival, konserter, show og politiske debatter er noe av det som står på programmet.

BRYLLUPSKLAR: Sammen med Per Steinar Sørå svingte Kjetil André Aamodt seg på Karl Johan lørdag.
DRILLGUTT: Aamodt utfordret Nina Hauge (34), som også ble drukket ut i går, til en liten drilloppvisning og klarte seg overraskende bra.