Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Se, en fagforeningstopp som omfavner den blå regjeringen!

Det blå budsjettforslaget høster godord fra Unio-leder Anders Folkestad.

- OFFENSIVT: - Regjeringen satser offensivt på viktige offentlige områder som kunnskap, helse, politi og trygghet. Førsteinntrykket er at dette er et godt steg i riktig retning, sier UNIO-leder Folkestad.   Foto: Torbjørn Katborg Grønning /  Dagbladet
- OFFENSIVT: - Regjeringen satser offensivt på viktige offentlige områder som kunnskap, helse, politi og trygghet. Førsteinntrykket er at dette er et godt steg i riktig retning, sier UNIO-leder Folkestad. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Regjeringen satser offensivt på viktige offentlige områder som kunnskap, helse, politi og trygghet. Førsteinntrykket er at dette er et godt steg i riktig retning, sier Folkestad.

Han viser til at regjeringen vil øke bevilgningene på flere områder, og peker spesielt på riksvei og jernbane, helse- og eldreomsorg, kunnskapsområdet og fengselsplasser, politi og tiltak innenfor utlendingsfeltet.

(NTB)