Se Googles nye Street View-kamera

De fleste har sett Googles kamerabiler. Nå kommer de med offroadkameraet.

STREET TREKKER: Googles kamerabiler har skapt mye oppsikt og diskusjoner overalt hvor de har fotografert gater og hus. Nå har de tatt skrittet enda lenger og laget et offroadkamera, Google Street Trekker. Her er Google-ingeniøren Luc Vincent som demonstrerer hvordan kameraet fungerer. Foto: GOOGLE / REUTERS / NTB SCANPIX
STREET TREKKER: Googles kamerabiler har skapt mye oppsikt og diskusjoner overalt hvor de har fotografert gater og hus. Nå har de tatt skrittet enda lenger og laget et offroadkamera, Google Street Trekker. Her er Google-ingeniøren Luc Vincent som demonstrerer hvordan kameraet fungerer. Foto: GOOGLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Googles kamerabiler har skapt oppsikt og diskusjoner overalt hvor de har fotografert gater og hus. Nå har de tatt skrittet enda lenger og laget et offroadkamera, skriver Daily Mail.

- I dag tar vi et skritt videre med vår «Street View Trekker». Det gjør at vi nå kan fotografere vakre steder som blant annet the Grand Canyon, så alle kan oppleve hvor flott den er, sier selskapet.

Uante muligheter Googles kamera-biler har lenge kjørt verden rundt og filmet kroker og kriker til Google Street View. Dette til manges store frustrasjon.

Street Trekker-kameraet fungerer som en ryggsekk, og vil kunne filme på helt nye steder som kamera-bilene ikke kommer fram til.

Selskapet har allerede prøvd kameraet i villmarka, men det er foreløpig usikkert på hvor mye villmark Google vil utforske.

- Du har sett våre biler, snøskutere og trehjulinger - men hjul kan bare få deg til et begrenset sted. Det er enorme mengder villmark som kun kan nås til fots, sier Google.

Bannlyst flere steder Googles Street View er imidlertid ikke velkommen overalt. I Tyskland har myndighetene lagt ned forbud mot Googles fotografering av hensyn til personvern.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer