Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Se hva som skjer når ei måke stikker av med kameraet

Fantastisk video tar nettet med storm, men er den ekte?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LANGT NEDE I FLASKA (Endelig Helg): Vi i Endelig Helg-redaksjonen er vårt samfunnsoppdrag bevisst og vil gjerne bidra i folkeopplysningen.

Men det er jo helg også, da, så denne uka har vi funnet noe som hverken er fugl eller fisk eller noe midt i mellom.

Ukas rumpe-video er nemlig vanskelig å kategorisere. Det er humor på høyt nivå, men også et produkt som lover å løse noe som trolig er et problem for mange.

Få rumpe i Kardashian-klasse Redaksjonen har ennå til gode å finne en hetero-gutt som ikke liker kvinnerumpe, men vi har også hørt at enkelte kvinner synes de har for lite å ta i der nedentil.

Det er her Booty Pop kommer inn. Trusa - vi må vel kalle det det - har fått mye oppmerksomhet i USA, og kjendiser som Khloe Kardashian og Tyra Banks skal ha profilert den, iallfall ifølge produsentens hjemmeside.

- Se for deg muligheten til å forandre bakdelen din og få den ultimate, store rumpa med en gang. Nå kan du det, lover reklamen.

Rumpetrusa lover å gi deg bakdelen «alle kvinner har lyst på». Konseptet ser ut til å være ganske enkelt. Det er festet en liten «rumpe» på trusa, noe som gir illusjonen av en bakdel på Kardashian-nivå.

Mentoskondom-cola og oralsex-tabber Men nå er det nok rumpe for denne helga. Redaksjonen vet ikke helt hva mannen fra ukas baseball-video tenkte på, men det kan faktisk ha vært rumpe det også.

Iallfall syntes han det var ufattelig festelig å lage seksuelle bevegelser med munn og hånd der han satt midt i kameraet. Dette gjorde han så lenge at arrangøren til slutt fikk nok. Se hvordan han til slutt ble avslørt i videoen.

I folkeopplysningens ånd ser redaksjonen seg også nødt til å ta med videoen som viser at det populære Mentos-trikset er blitt oppdatert.

De fleste som tilbringer livet sitt på nettet har fått med seg at kombinasjonen Mentos og Cola (helst light-utgaven) gir ufattelig morsomme resultater. Men hva skjer hvis vi legger en kondom til i likningen? Joda, det blir enda morsommere.

Fugl stakk av med kamera - eller? Vi holder oss i USA denne helga. En kvinne fra San Francisco hevder at en måke stakk av med GoPro-kameraet hennes, som tilfeldigvis sto og gikk på stranda.

Videoen viser iallfall hvordan kameraet letter og blir med fuglen på en rundtur i havna. Høydepunktet kommer når den stakkars fuglen forsøker å spise kameraet, men skuffet må erkjenne at dette ikke var mat.

Men om videoen er ekte eller ikke er ikke godt å si. Flere påpeker at det i det minste er en ufattelig historie, men kameraeieren insisterer overfor Endelig Helg-redaksjonen at videoen er ekte.

Se og døm selv.

God helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media