Obama hyller kona på Facebook:

Se hvem som dukker opp på Obamas bryllupsdagsfoto

Thorbjørn Jagland viser sine danseferdigheter på bildet president Barack Obama la ut på sin Facebook-side.

BRYLLUPSDANS PÅ FACEBOOK: En skjermdump fra president Barack Obamans Facebook-side der han danser med sin kone Michelle, mens Thorbjørn Jagland danser ved siden av. De to parene var de første på dansegulvet etter nobelmiddagen på Grand Hotel i Oslo i 2009, etter at Obama var tildelt Nobels Fredspris.
Foto: Ukjent fotograf / fra president Obamas Facebookside. / NTB scanpix
BRYLLUPSDANS PÅ FACEBOOK: En skjermdump fra president Barack Obamans Facebook-side der han danser med sin kone Michelle, mens Thorbjørn Jagland danser ved siden av. De to parene var de første på dansegulvet etter nobelmiddagen på Grand Hotel i Oslo i 2009, etter at Obama var tildelt Nobels Fredspris. Foto: Ukjent fotograf / fra president Obamas Facebookside. / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingen ringere enn Europarådets leder Thorbjørn Jagland viser sine danseferdigheter på bildet president Barack Obama la ut på sin Facebook-side i anledning bryllupsdagen.

For å feire at han og kona Michelle har vært gift i 24 år, publiserte USAs president mandag et bilde som ble tatt på dansegulvet etter festmiddagen samme dag som Obama mottok Nobels fredspris i Oslo i 2009, skriver Nettavisen.

På bildet svinger presidentparet seg på parketten i Grand Hotel – og et lite dansetrinn unna er det den tidligere lederen av Nobelkomiteen som fører an.

«Dancing through 24 years. Happy Anniversary», skriver Obama i teksten som ledsager bildet som i løpet av 17 timer har fått mer enn én million likes.

Jagland forventet for øvrig debatt om tildelingen til Obama i 2009 – etter bare ni måneder i Det hvite hus. Han levnet imidlertid ingen tvil om at presidenten virkelig fortjente prisen.

– Det er sjelden at en person i den grad som Obama har fanget verdens oppmerksomhet og tent et håp blant verdens folk om en bedre fremtid, sa Jagland da prisvinneren ble kunngjort 9. oktober.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer