Se kaka!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se kaka!

Kaken er laget etter en gammeldags oppskrift og parfymert med sitrusskall og sitrussaft. I kaken er det blant annet marinerte hvite rosiner og aprikoser.
Kaken er dekorert med hvitt slør og sløyfe, og dekorasjonene består av roser, liljer, små hvite blomster, rosenblader og liljeknopper. 
Ornamentene på kaken består av krone, bok, vase med sommerfugler og parets monogram. Den har et tynt lag med marsipan og Royal Icing, ifølge pressemeldingen fra Slottet.
 Det er soussjef Morten Carlson ved Britannia Hotel i Trondheim som har laget kaken.
(NTB) Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
Kaken er laget etter en gammeldags oppskrift og parfymert med sitrusskall og sitrussaft. I kaken er det blant annet marinerte hvite rosiner og aprikoser.
Kaken er dekorert med hvitt slør og sløyfe, og dekorasjonene består av roser, liljer, små hvite blomster, rosenblader og liljeknopper.
Ornamentene på kaken består av krone, bok, vase med sommerfugler og parets monogram. Den har et tynt lag med marsipan og Royal Icing, ifølge pressemeldingen fra Slottet.
Det er soussjef Morten Carlson ved Britannia Hotel i Trondheim som har laget kaken.
(NTB) Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer