Se Mette-Marit-videoen

Slottet har offentliggjort en videofilm fra Mette Marits barndom. Det er Mette-Marits pappa, Sven O. Høiby som har gjort opptakene. Se filmen her på Dagbladet.no!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan vi se hvordan Mette-Marit Tjessem Høiby så ut som dåpsbarn, i pulk og på hyttetur med familien. Lørdag frigjorde slottet private videoopptak av den kommende kronprinsessen.

De private bildene gjøres nå tilgjengelig for norsk og internasjonal presse.

De eldste opptakene viser Mette-Marit Tjessem Høiby knapt en måned gammel på stellebordet og i fanget til sin mor, Marit Tjessem.

Videre inneholder filmen fra Slottet opptak av en vinterkledd Mette-Marit på vei til familiehytta i Hovden i Setesdal.

- Dette er levende bilder fra hennes barndom, som vi synes det er hyggelig å gjøre tilgjengelig. Opptakene offentliggjøres i samråd med familien, sier informasjonsrådgiver Sven Gjeruldsen ved Slottet til NTB.

  • Alle filmopptakene er gjort av Mette-Marits far, Sven O. Høiby. Et av opptakene viser en ti år gammel Kristiansands-jente i bunad som sover søtt i en hengekøye etter en slitsom 17. mai, uten å vite noe om at hun selv mange år senere skulle stå og vinke fra slottsbalkongen.
<B>METTE-MARITS BARNDOM: Slottet har frigjort både bilder og video av Mette-Marit Tjessem Høibys barndom. et er hennes far som har gjort opptakene.