Se min kjole

TRONDHEIM (Dagbladet): Prinsesse Märtha har slått ut i full blomst det siste året, og etter de to siste dagenes moteoppvisning i Trondheim er forventningene til brudekjolen enorme. For Märtha er ikke redd for å gå sine egne klesveier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da prinsessen ankom Olavshallen like etter klokka 18.00 i går ettermiddag, kunne alle som så nøye etter lese Märthas kjærlighetserklæring til Ari Behn:

«When they met, every moment became an eternity, and every eternal moment embraced a glimpse of their love» - «Da de møttes ble hvert øyeblikk en evighet, og hvert evige øyeblikk omfavnet et gløtt av deres kjærlighet».

Den vakre, stroppeløse, fotside kjolen var signert prinsessens faste designer, Wenche Lyche - kvinnen som får mye av æren for Märthas forvandling fra hestejente til moteprinsesse.

Det siste året har prinsessen utviklet og rendyrket sin egen stil, og hun framstår i dag som en trendsetter for motebevisste jenter. Lyche er blitt Märthas lykke i moteverdenen.

Forvandling

I dag er Märtha både modig og leken i klesveien, og bruker på sin helt spesielle måte masse humor i antrekkene. Også i designkretser er prinsessens forvandling blitt lagt merke til.

- Førsteinntrykket er at hun har brukt mange klare og sterke farger som passer henne. I tillegg har hun valgt litt mer ettersittende klær, som gjør at hun framstår som en voksen og trendy kvinne, sier designer Nora Farah til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer