Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Se nøye på denne mannen

Han er i ferd med å fortære 67 hamburgere på 8 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Takeru Kobayashi er ikke som alle andre sultne mennesker. Han har en egen evne til å stappe i seg usannsynlig store mengder i løpet av usannsynlig kort tid.

Kobayashi har vunnet VM i pølsespising fem ganger på rad. Og hva er vel mer naturlig enn å prøve seg i en annen spiselig gren?

I går vant han VM i hamburgerspising også. Ved å fortære intet mindre enn 67 burgere på 8 minutter.

Konkurransen gikk av stabelen i Chattanooga i staten Tennessee, USA, og Kobayashi vant over 14 amerikanske delstatsmestere. Nummer to, Joey Chestnut, stoppet på 62 burgere.

Så hvordan får den ellers så spede japaneren til å stappe i seg så store mengder mat på kort tid?

Ifølge Aftonbladet dreier det som om to ting:

1. Å brekke maten i to, slik at han kan trykke i seg hele burgeren og pølsa i ett jafs.

2. Å drikke store mengder vann før konkurransen. Dette utvider magesekken, og like før konkurransestart brekker han seg slik at magen er tom.

JEVNT: Joey Chestnut holdt ifølge nyhetsbyrået AP følge med Kobayashi i VM i hamburgerspising til det gjensto tjue sekunder. Da måtte han gi tapt, og endte på 62 burgere totalt. Kobayashi, derimot, trykket i seg noen til. Foto: AP
JEVNT: Joey Chestnut holdt ifølge nyhetsbyrået AP følge med Kobayashi i VM i hamburgerspising til det gjensto tjue sekunder. Da måtte han gi tapt, og endte på 62 burgere totalt. Kobayashi, derimot, trykket i seg noen til. Foto: AP Vis mer

Det lyder kanskje ikke så fristende?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!