Se og Hør sponser Sven O.

Reiser, mobiltelefon, lommepenger og «tapt arbeidsfortjeneste». Slik sponser Se og Hør Mette-Marits pappa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør drar gladelig kortet gjennombetalingsterminalen når kjendisene stiller opp. Utenlandsreiser, tredveårsdager og hytteturer sponses mot at bladet får trykke bildene. Slik er det også med Sven O. Høiby (65), faren til en av Norges heteste kjendiser, kronprinsesse Mette-Marit.

I VG i dag bekrefter ukebladet at de forsyner den utadvente sørlendingen med mobiltelefoner, reiser og penger når han stiller opp i bladet.

- Det er snakk om små beløp. Sven O. Høiby blir ikke rik på dette, og han står ikke på vår lønningsliste, sier sjefredaktør Odd J. Nelvik i Se og Hør til VG.

Høiby har også mottatt reiser og penger fra andre medier, som TV 2.

- Jeg tjener noen kroner ekstra innenfor rammen av det uføretrygden gir adgang til, sier Høiby til VG.

Kronprinsessefaren skriver nå bok om sitt barnebarn Marius. Boka vurderes utgitt av Se og Hør. Selv avviser kronprinsessens far at det bare er på grunn av hans datter at han er interessant for ukebladet.

- Nei, de oppfatter meg som en moromann. Før datteren min ble innlemmet i kongefamilien, var jeg også kjent lokalt. Jeg er mer eller mindre en offentlig person ikke bare i egenskap av å være mette-Marits far, sier Høiby til VG.

ARRANGERT ROMANSE: Sven O. Høiby har flere ganger opptrådt i Se og Hørs spalter sammen med Cowboy-Laila. Nylig var de to fargerike kjendisene i Venezia sammen. - Denne turen er en ren gimmick for Se og Hør, og er langt fra noen romanse. Det vet godt hva som selger, og det gjør jeg også, sier Høiby til VG.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer