<strong>GLAD HØYRE-LEDER:</strong> Erna Solberg tilbragte lørdagen i skibakken på Hafjell. - Jeg er faktisk veldig blid. Jeg er opptatt av å snakke om politikk, sier Solberg til Dagbladet. Selv gikk hun på beina, og var sammen med blant annet ordfører i Øyer, Mari Botterud (H) og stortingsrepresentant Olemic Thommesen. Foto: CF-Wesenberg /Kolonihaven
GLAD HØYRE-LEDER: Erna Solberg tilbragte lørdagen i skibakken på Hafjell. - Jeg er faktisk veldig blid. Jeg er opptatt av å snakke om politikk, sier Solberg til Dagbladet. Selv gikk hun på beina, og var sammen med blant annet ordfører i Øyer, Mari Botterud (H) og stortingsrepresentant Olemic Thommesen. Foto: CF-Wesenberg /Kolonihaven Vis mer

- Se, så blid jeg er!

Erna vil ikke ha på seg at hun er sur. Her koser hun seg i skibakken på Hafjell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): - Jeg ble briefet om ungdoms-OL i 2016. Ungdommene viste triks i bakken, det var stor stemning og veldig gøy, sier Erna Solberg til Dagbladet.

Selv gikk hun på beina. På bildet er hun sammen med ordfører i Øyer, Mari Botterud (H) og Stortingsrepresentant Olemic Thommesen.

- Er faktisk blid
- Jeg er faktisk veldig blid. Jeg er opptatt av å snakke om politikk. Jeg skjønner at Kristin Halvorsen ikke liker å bli minnet på at noe av det hun nå foreslår, som satsing på yrkesfag, er noe hun har stemt mot tidligere. Men vi er generøse. Vi mener bare at vi er bedre på Høyre-politikk enn SV, sier Høyre-lederen.

Resultater gir inspirasjon I gårsdagens Dagbladet gikk en svært kampklar Kristin Halvorsen ut i Dagbladet og sa at det er langt fra sikkert at Høyre blir de store vinnerne under høstens stortingsvalg, på tross av at partiet ligger svært godt an på meningsmålingene om dagen:

- Det skal du være veldig forsiktig med å si! Høyre er alt for tidlig i form, og jeg er helt sikker på at de synes det sjøl og, for de har allerede begynt å bli litt mugne og sure. Og det er et godt tegn for oss. Det er alltid mye bedre å være underdog ved inngangen til en valgkamp, enn å skulle forsvare meningsmålinger som du vet er for gode til å bli valgresultatet. Og jeg har prøvd begge deler. De som er skråsikre på hvordan valget blir, kan ta veldig feil. Jeg tror det er et like realistisk scenario at Erna går på talerstolen på valgnatta og trekker seg som Høyre-leder fordi hun ikke lykkes, sier Kristin Halvorsen.

Erna er like kampklar:

- Gode resultater tar vi  med oss som inspirasjon, ikke med skråsikkerhet om at vi vinner. Vi skal bruke tiden på treffe velgere, og det synes jeg Høyre-folk er flinke til, sier Erna Solberg.

Kristin Halvorsen bare ler.

- Takk for bildebeviset på at Erna er glad i dag. Vi gleder oss til gode politiske diskusjoner, sier Kristin Halvorsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer