Se så like! Japansk femåring slåss like bra som Bruce Lee

Fikk karatepinner i ettårsgave.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ryusei (5) fra Japan er muligens verdens yngste Bruce Lee-fan.

- Helt siden Ryusei ble født har jeg vist ham filmer med Bruce Lee og spilt soundtracket fra dem, sier pappa Ryuji Imai til Dagbladet.

Slående likhet Bruce Lee var en kinesisk-amerikansk kampsportutøver og skuespiller som er regnet som den mest innflytelsesrike kampsportutøveren i det 20. århundret.

Etter at Imai begynte å dele videoer av sønnen i fjor har det tatt helt av. I april deltok femåringen blant annet på et populært koreansk TV-show.

I en ny video fra fredag, viser det lille talentet en scene fra filmen «Game of Death». Og likheten er mildt sagt hardtslående.

Fikk ikke vanlige gaver - Til ettårsdagen fikk han ikke en leke som alle andre barn, men en nunchaku (karatepinner, journ.anm.), sier Imai.

KAMPSPORTLEGENDE: Bruce Jun Fan Lees filmer førte til økt kvalitet og popularitet blant tradisjonelle Hongkong-produserte kampsportfilmer.  Foto: Ap
KAMPSPORTLEGENDE: Bruce Jun Fan Lees filmer førte til økt kvalitet og popularitet blant tradisjonelle Hongkong-produserte kampsportfilmer. Foto: Ap Vis mer

I videoen, som er sett av millioner, kan man se at femåringen behersker karatepinnene på nivå med Lee selv.