Se, vi ligger så mye foran

Regjeringens håndtering av finanskrisen får støtte i samtlige landsdeler.

HAR VELGERNES TILLIT: Regjeringen er best egnet til å lede Norge i finansielle krisetider, mener velgerne. Jens Stoltenberg illustrerer gladelig med litt kroppslig grafikk. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
HAR VELGERNES TILLIT: Regjeringen er best egnet til å lede Norge i finansielle krisetider, mener velgerne. Jens Stoltenberg illustrerer gladelig med litt kroppslig grafikk. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

55 prosent av velgerne har mest tro på at den rødgrønne regjeringen er best skikket til å lede landet ut av den økonomiske krisen, viser en fersk måling.

Målingen er utført av Norfakta for Klassekampen og viser at 55 prosent har størst tillit til den rødgrønne regjeringen når det gjelder å finne veien ut av krisen.

43 prosent av de spurte mener en regjering utgått av opposisjonen bør lede Norge gjennom de turbulente tidene.

2 prosent ønsker at en annen regjeringskonstellasjon tar styring i krisetidene.

- Jeg er enig med flertallet av det norske folk som mener vi håndterer dette på en riktig måte. Men jeg tror også at dette er et uttrykk for at troen på at markedet kan regulere seg selv, at du skal ha minst mulig stat, er feil, sier statsminister Jens Stoltenberg (Ap) til Klassekampen.

Norfaktas måling viser at den sittende regjeringen får høyest oppslutning i alle landsdeler når det gjelder krisehåndteringen.

I målingen kommer det også fram at hver sjette høyre-velger, hver sjuende Frp-velger og hver tredje Venstre-velger stoler på en rødgrønn løsning på den økonomiske krisen. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer