Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sea King helikopter søker etter skrik i Naustdal

Flere uavhengige personer skal ha hørt skrik i et skogsområde i Naustdal i Sogn og Fjordane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Operasjonsleder Agnar Dregelid i Sogn og Fjordane politidistrikt sier til BT.no at politiet har fått inn flere uavhengige tips om skrik eller rop fra et område kalt Frammarsvik i Naustdal.

Dregelid sier til Dagbladet at et Sea King helikopter fra Florø har søkt i området hvor skrikene skal ha vært hørt.

- Helikopteret har foreløpig ikke gjort noen funn av interesse, men det vil nå søke i et utvidet område for å se om det kan være folk der. Vi har sjekket ut noen biler i området og snakket med folk der. Ingen personer er savnet. Det kan være rop fra folk, men det kan også være lyder fra dyr, sier operasjonsleder Agnar Dregelid.

Klokka 14.07 sier Dregelid at Sea King-helikopteret har gjennomført to søk.

Avslutter søk - Det er tett vegetasjon i området, men de rapporterer fra helikopteret at de har hatt god sikt. De har ikke funnet noe av interesse. Derfor avslutter vi dette søket nå, sier Dregelid.

Det aktuelle stedet hvor Sea King-helikopteret søker ligger vest for Naustdal, over riksvei 611 som går langs fjorden. Det er tettvokst vegetasjon i området og vanskelig tilgjengelig.

- Ingen savnet - Vi har ingen indikasjoner på at det skal være noen savnede personer i dette området, sier Agnar Dregelid.

Meldingen om skrik kom til Hovedredningssentralen på Sola klokka 12.53.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media