Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sebastion (4) overlevde klippe-fall på over 70 meter

- Jeg hadde mareritt hele natta. Jeg ville aldri at noen av mine barn skulle bli skadd.

DRAMATISK: Fire år gamle Sebastion Johnson overlevde et fall på over 70 meter fra klippen Bodega Head i Bodega Bay i California. Foto: Wikimedia Commons
DRAMATISK: Fire år gamle Sebastion Johnson overlevde et fall på over 70 meter fra klippen Bodega Head i Bodega Bay i California. Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Amerikanske Sebastion Johnson (4) var på utflukt sammen med sine foreldre og to søsken i Bodega Bay, like nord for San Francisco i California på mandag, da ulykken skjedde.

Sebastion og moren Janie Guglielmino sto på toppen av en 70 meter høy klippe og kastet steiner ut i havet da ulykken skjedde.

- Hun klarte ikke å ta tak i han fort nok. Han mistet fotfestet og ramlet rett utfor kanten, sier guttens far, Daryl Johnson, til avisa The Press Democrat.

Det ble først antatt at gutten hadde falt i vannet og blitt dratt ut på havet. Men etter en leteaksjon ble fireåringen funnet på stranda under klippen.

Slapp unna med bruddskader Faren forteller at det lokale brannvesenet klatret ned fjellsiden og fikk fraktet gutten opp til toppen i en kurv. Der ble det konstatert at Sebastion hadde vært svært heldig.

- Han pådro seg brudd i håndleddet og ett ben, i tillegg til to kraniebrudd og to mindre brudd i ansiktet, forteller faren.

- Det er bare trist å se ham slik. Øynene hans er hovne etter fallet. Jeg er bare bekymret for ham, sier han videre.

Stabil tilstand Fire år gamle Sebastion ble fraktet til sykehuset i Oakland, der han ble lagt i en kunstig koma. Sykehusets talsmann Kevin Kimbrough fortalte at guttens tilstand var alvorlig.

- Tilstanden er nå stabil. Sykehuset overvåker han for å følge med på utviklingen videre. Jeg ber om at jeg får høre gode nyheter snart, forteller faren.

Foreldrene var rett i nærheten, men rakk ikke hindre fallet.

- Jeg hadde mareritt hele natta. Jeg ville aldri at noen av mine barn skulle bli skadd, sier faren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling