- Secret Service-agentenes horer er det eneste vi snakker om

Obama satt i forlengenhet av sex-skandalen. Nå er også fem amerikanske soldater mistenkt.

VOKTER OBAMA: Den viktigste oppgaven til Secret Service er å sørge for at ingenting tilstøter presidenten, men nå er en av fortroppene til livakttjenesten (ikke agentene på bildet) mistenkt for uforstand i tjenesten etter ei fuktig uke i Colombia. Foto: Joe Raedle / Getty Images / NTB Scanpix
VOKTER OBAMA: Den viktigste oppgaven til Secret Service er å sørge for at ingenting tilstøter presidenten, men nå er en av fortroppene til livakttjenesten (ikke agentene på bildet) mistenkt for uforstand i tjenesten etter ei fuktig uke i Colombia. Foto: Joe Raedle / Getty Images / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da det store Latin-Amerika-toppmøtet startet i Cartagena i Colombia i dag måtte Barack Obama streve tungt for å få oppmerksomhet rundt temaene for konferansen.

Mange av deltagerne var mer opptatt av avsløringene om det som  framstår som ei uke med fyll og prostituerte på et hotell der ansatte i Secret Service, det amerikanske forsvaret og Det hvite hus holdt til i dagene forut for Obamas besøk.

- Jeg var på et frokostmøte i dag for å diskutere handel og narkotikapolitikk, men det eneste de andre delegatene ville snakke om var historien om agentene og horene, sier en glisende, søramerikansk diplomat til nyhetsbyrået Reuters.

Selv måtte Obama i dag gå ut og forsikre at han ennå stoler på tjenesten som skal holde ham i live.

- Presidenten har full tillit til Secret Service, sier pressetalsman Jay Carney ifølge Fox News.

Militære involvert Seint i kveld ble det kjent at også flere amerikanske soldater knyttes til sex-skandalen der elleve Secret Service-agenter allerede er suspendert.

De fem militært ansatte som er mistenkt bodde på samme hotell i Colombia som mennene fra livvakt-styrken og skal ha hatt omgang med prostituerte ved samme anledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer