Segnet om på gata

En mann er sendt til Ullevål sykehus etter at han ble knivstukket i brystet. Han gikk blødende nedover Markveien, da vitner så ham falle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann er kjørt til Ullevål sykehus etter at han ble knivstukket i Oslo ved 16.30-tida i ettermiddag. Mannen kom nedover Markveien på Grünerløkka, da han falt sammen på bakken.

Vitner kom løpende til, og de så at han var knivstukket i hjerteregionen.

Veiledet politiet

Knivofferet er 38 år gammel og av pakistansk opprinnelse. Politiet opplyste tidligere at han er kritisk skadd.

Mannen klarte knapt å snakke da han ble funnet, men pekte oppover gata han ble funnet i og sa tredje etasje. På bakgrunn av dette begynte politiet å undersøke alle bygårdene oppover Markveien til de fant leiligheten der knivstikkingen hadde funnet sted.

Blodspor

Politiet fant blodspor på inngangsdøren til en bygård. I fjerde etasje i denne gården fant de mer blod og besluttet å slå seg inn i en leilighet.

et var ingen personer tilstede, men bopelen bar tydelig preg av kamp.

- Det var blod der inn, sier operativ uteleder Kjell Bjerklund til Dagbladet.no.

Vitner

Leiligheten ble i ettermiddag stengt av. Kriminalteknikere skal undersøke den utover kvelden. Det er foreløpig ikke funnet noe våpen.

- Vi vet ikke hvem som har stukket ned fornærmede. Det kan være en eller flere personer. Vi forsøker å komme i kontakt med de som bor i leiligheten, sier Bjerklund.

En kvinne og en mann som kjenner de som har tilhold i leiligheten er avhørt av politiet. Kvinnen ble tatt med til politihuset i Oslo for videre avhør.

En sølvgrå Volvo som ble sett på stedet er også i politiets søkelys.

SKADD: Mannen som ble knivstukket fraktes bort fra åstedet.
<B>SPORSØK:</B> Knivofferet forklarte at han var blitt stukket i en leilighet. To hunder ble satt inn i søket for å spore opp rett leilighet. De fant den til slutt.
AVHØR:</B> En kvinne ble tatt med til politihuset i Oslo for nærmere avhør etter knivstikkingen.
TOK INGEN SJANSER:</B> Politifolkene som saumfarte leiligheter gikk inn med skjold og hunder for å møte eventuell motstand.
DØR TIL DØR: Politiet saumfarte flere bygårder i Markveien på jakt etter den eller de som knivstakk 38-åringen.