- Seieren er som en drøm, Elin!

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Seieren er som en drøm, kjære Elin, sier Oddmund Byklum (46) og gir kona en knugende og inderlig god klem. De feiret at ni års kamp mot forsikringsgiganten Storebrand var kronet med seier. Med nye krefter fortsetter de kampen mot Elins lungesykdom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seieren kom på dagen ni år etter at Byklums enebolig ble totalskadd i brann. Både politiet og forsikringsselskapet beskyldte Byklum for ildspåsettelse.

I går skar Høyesterett igjennom og visket ut bedrageristempelet som har ridd Byklum som en mare.

Tid for hverandre

For noen timer kom konas alvorlige lungesykdom i bakgrunnen. I går var begge bare glade. Gleden var overstrømmende - og uvirkelig.

- Vi har klart å holde ut med hverandre i ni års storm. Heretter skal vi bare ta vare på hverandre og bruke tid og krefter på oss selv, sa de dønn slitne ektefellene i går kveld.

Elin Byklum har i flere år slitt med flere lungelidelser. Nå har emfysemen festet grepet. Elin er avhengig av surstoffmaske om natta. 11. november reiser hun til Glittre-klinikken i Hakadal for behandling. I første omgang for fire uker. - Påkjenningene underveis har helt klart forverret hennes tilstand, sier Oddmund Byklum.

Gratulasjoner

Blomsterbudene måtte jobbe overtid, og telefonlinja gikk varm da nyheten om Byklums seier ble kjent i går kveld. Også champagne ble brakt til gards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer