Seilte til Korsika med tvillingene, men alene tilbake

- Svært, svært bekymringsfullt, sier onkelen.

SAVNET:  De seks år gamle tvillingene Alessia og Livia er savnet etter at de ble borført fra hjembyen i Sveits av faren. Foto:  REUTERS/Police Cantonale Vaudoise/
SAVNET: De seks år gamle tvillingene Alessia og Livia er savnet etter at de ble borført fra hjembyen i Sveits av faren. Foto: REUTERS/Police Cantonale Vaudoise/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Matthias Schepp, faren til de sveitsiske tvillingen som er savnet, reiste til Korsika sammen med de to døtrene. 

Turen tilbake til Fastlands-Frankrike 1. februar tok han derimot alene, bekrefter den italienske politimannen Alfredo Fabbrocini overfor Ap.   - Etterforskningen fortsetter i Sveits og Italia, men kretser nå mest rundt Korsika, sier politiet.  

Planlagt Etterforskerne har også undersøkt Schepps pc. Analysene viser at han har søkt på sider som omhandler selvmord, våpen og gift, i tillegg til rutetabeller for ferjer, i forkant av turen han tok tvillingdøtrene Alessia og Livia med på.

- Disse faktorene viser at han har planlagt denne turen nøye, sier Jean-Christophe Sauterel, som er pressetalsmann for det sveitsiske politiet.

De nye opplysningene er tunge for tvillingenes familie.

- Det er svært, svært bekymringsfullt, sier onkelen deres, Valerio Lucidi, ifølge BBC.

Helgepappa Tvillingenes foreldre har delt omsorg for barna etter at de flyttet fra hverandre. Faren hentet dem hos moren i St Sulpice den 28. januar, men leverte dem aldri tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer