Seks dager etter at han overlevde flykrasj, vant han 8 millioner i lotto. Men han slutter ikke i jobben

Skal oppsøke fattige i India og gi dem penger.

2 x HELDIG: Mohamed Basheer Abdul Khadar, som jobber ved Al Tayer Motors i Dubai, overlevde flystyrt. Så vant han også millioner av kroner. Foto: AP Photo / Jon Gambrell / NTB Scanpix
2 x HELDIG: Mohamed Basheer Abdul Khadar, som jobber ved Al Tayer Motors i Dubai, overlevde flystyrt. Så vant han også millioner av kroner. Foto: AP Photo / Jon Gambrell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Onsdag i forrige uke krasjelandet et fly fra Emirates på flyplassen i Dubai. Alle om bord overlevde, men en brannmann mistet livet under arbeidet med å slukke brannen som brøt ut.

Mohamed Basheer Abdul Khadar var en av de 275 om bord som klarte å ta seg uskadd ut av flyvraket som sto i full fyr på rullebanen. Allerede da anså han seg for å være heldig.

Men hellet skulle ikke stanse der.

- Ikke tull!

På tirsdag denne uka, seks dager etter flykrasjet, ringte et tippeselskap ham opp for å gi ham en veldig hyggelig beskjed. Han hadde vunnet én million amerikanske dollar, eller over 8,2 millioner norske kroner.

- Jeg sa, «ikke tull!», sier Khadar (62) om telefonsamtalen med tippeselskapet, ifølge nyhetsbyrået Associated Press.

- Da sa de «Du er vinneren!», sier Khadar og gliser der han står i lokalene til bilforhandleren han jobber i. Den heldige vinneren forteller at han tror han har prøvd 17 ganger å vinne milliongevinsten i lotteriet, og at hvert lodd har kostet ham over 2000 kroner.

Skal ikke slutte i jobben

Indiske Khadar, som har jobbet i Dubai siden 1978, forteller at han kjøpte loddet 6. juli, like før han gikk om bord i Emirates-flyet som skulle ta han hjem til Kerala i India. Det var flyet han tok tilbake til Dubai igjen i forrige uke som krasjlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer