TOÅRING OMKOM:  Pat Crawford mistet barnebarnet Preston Slade Crawford (til høyre på bildet) da campingvognet familien bodde i ble tatt av flommen mandag. Seks personer har mistet livet i det kraftige uværet. Foto: AP Photo/John Bazemore
TOÅRING OMKOM: Pat Crawford mistet barnebarnet Preston Slade Crawford (til høyre på bildet) da campingvognet familien bodde i ble tatt av flommen mandag. Seks personer har mistet livet i det kraftige uværet. Foto: AP Photo/John BazemoreVis mer

Seks døde i uvær i sørstatene i USA

To år gammel gutt ble feid ut av farens armer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En to år gammel gutt som ble feid ut av sin fars armer, var blant seks personer som mistet livet i kraftig uvær i det sørøstlige USA mandag.

Enda mer regn ventes etter den voldsomme nedbøren som førte til omfattende oversvømmelser i Atlanta-området.


Mange bilister måtte reddes fra takene av bilene sine da motorveiene rundt byen plutselig ble oversvømmet midt i rushtiden.


Den to år gamle Slade Crawford ble funnet druknet etter at familiens campingvogn ble delt i to av en bekk som forvandlet seg til en fossende elv i Carroll County, sørvest for Atlanta.


Ytterligere fire personer mistet livet i Georgia og en i Alabama. I tillegg er en person savnet i Tennessee og en i det nordlige Georgia.

Meteorologene varsler stor fare for omfattende oversvømmelser i deler av Tennessee, Alabama, North Carolina, Kentucky og Georgia når en ny storm kommer.


(NTB)