Colorado, USA:

Seks drept i selskap: - Var ikke invitert

En 28-åring skal ha angrepet familieselskapet til kjæresten, etter at han ikke ble invitert.

DREPT: Sandra Ibarra-Perez ble drept av kjæresten etter at han ikke ble invitert i familieselskap. Foto: Privat / Politiet
DREPT: Sandra Ibarra-Perez ble drept av kjæresten etter at han ikke ble invitert i familieselskap. Foto: Privat / Politiet Vis mer
Publisert

En 28 år gammel mann skal ha gått til angrep på familien til kjæresten sin, etter at han ikke ble invitert i et bursdagsselskap i Colorado i USA på søndag.

Han drepte kjæresten Sandra Ibarra-Perez og fem av hennes familiemedlemmer, før han selv tok sitt eget liv, skriver politiet i en pressemelding.

- Den mistenkte hadde vært sammen med et av ofrene (Sandra Ibarra) i omtrent ett år. Den mistenkte var ikke invitert i familieselskapet og beviser støtter opp under teorien om at det å ikke motta noen invitasjon gjorde ham opprørt, skriver politiet i en oppsummering av saken.

- Kontrollerende og sjalu

DØDE: De avdøde er, fra øverst til venstre, Sandra Ibarra-Perez (28), Jose Ibarra (26), Jose Gutierrez (21), Mayra Ibarra De Perez (33), Melvin Perez (30) og Joana Cruz (52). Foto: Privat / Politiet
DØDE: De avdøde er, fra øverst til venstre, Sandra Ibarra-Perez (28), Jose Ibarra (26), Jose Gutierrez (21), Mayra Ibarra De Perez (33), Melvin Perez (30) og Joana Cruz (52). Foto: Privat / Politiet Vis mer

- Den mistenkte mannen har en historie med kontrollerende og sjalu oppførsel rettet mot offeret. Denne oppførselen innebar blant annet at han forsøkte å isolere henne fra familien sin, og han la ned en stor innsats for å hindre henne i å delta på familiearrangementer, skriver politiet.

Politiet skriver videre at det lå igjen 17 tomhylser på åstedet.

- Den mistenkte gikk inn i boligen, og skøt alle seks ofrene i rask rekkefølge på en metodisk, direkte og overlagt måte, skriver politiet.

Ingen av de tre barna som var tilstede ble fysisk skadd.

Politiet skriver at den avdøde mistenkte gjerningsmannen ikke har noe rulleblad, og at de aldri har fått noen meldinger at han har utøvd vold tidligere.

- Vold i hjemmet

- I kjernen av dette står vold i hjemmet, sa politisjef Vince Niski på en pressekonferanse tirsdag, ifølge Denver Post.

Drapene på bursdagsfesten skjer bare måneder etter at ti personer ble drept på parkeringsplassen utenfor et supermarked i samme delstat.

Ordføreren i Colorado Springs, John Suthers, sier til avisa at dagens drap kaster lys over et problem som får for lite oppmerksomhet.

- I Colorado har vi hatt terrorangrep hvor masse folk ble drept, vi har hatt tilfeldige skyteepisoder hvor folk går inn på King Soopers eller en kinosal, men vi må ikke glemme hvor dødelig vold i hjemmet faktisk er, sier Suthers.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer