Colorado, USA:

Seks drept i selskap: - Var ikke invitert

En 28-åring skal ha angrepet familieselskapet til kjæresten, etter at han ikke ble invitert.

DREPT: Sandra Ibarra-Perez ble drept av kjæresten etter at han ikke ble invitert i familieselskap. Foto: Privat / Politiet
DREPT: Sandra Ibarra-Perez ble drept av kjæresten etter at han ikke ble invitert i familieselskap. Foto: Privat / Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En 28 år gammel mann skal ha gått til angrep på familien til kjæresten sin, etter at han ikke ble invitert i et bursdagsselskap i Colorado i USA på søndag.

Han drepte kjæresten Sandra Ibarra-Perez og fem av hennes familiemedlemmer, før han selv tok sitt eget liv, skriver politiet i en pressemelding.

- Den mistenkte hadde vært sammen med et av ofrene (Sandra Ibarra) i omtrent ett år. Den mistenkte var ikke invitert i familieselskapet og beviser støtter opp under teorien om at det å ikke motta noen invitasjon gjorde ham opprørt, skriver politiet i en oppsummering av saken.

- Kontrollerende og sjalu

- Den mistenkte mannen har en historie med kontrollerende og sjalu oppførsel rettet mot offeret. Denne oppførselen innebar blant annet at han forsøkte å isolere henne fra familien sin, og han la ned en stor innsats for å hindre henne i å delta på familiearrangementer, skriver politiet.

Politiet skriver videre at det lå igjen 17 tomhylser på åstedet.

- Den mistenkte gikk inn i boligen, og skøt alle seks ofrene i rask rekkefølge på en metodisk, direkte og overlagt måte, skriver politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer