Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks drept på homoklubb

Seks personer ble regelrett henrettet i dag morges på en homoklubb i Cape Town i Sør-Afrika. Mennene ble funnet bundet, skutt og med strupene kuttet over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire personer som overlevde massedrapet er fraktet til sykehus med skuddskader i hodet, sier kaptein Etienne Terblanche i Cape Town-politiet til nyhetsbyrået AP.

Drapet skjedde i et utleid bolighus. Lokalene skal ha blitt brukt som massasjeklubb for homofile.

Politiet ble varslet om drapene etter at naboer meldte at de hørte skudd ble avfyrt ved firetiden i natt. En av de skadde skal ha løpt ut av huset og til en bensinstasjon. Ifølge naboer skal det ha inntruffet en krangel i huset mellom narkolangere, men politiet har ifølge AP ikke bekreftet dette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling