Seks etterlyste fortsatt på flukt

Ingen av de seks som politiet mener var til stede da drosjesjåføren ble skutt, er pågrepet. I går ble to menn varetektsfengslet, men de er ikke siktet for å ha avfyrt skuddene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtlige seks som politiinspektør Reidar Bruusgaard har etterlyst, er i 20-åra og tilhører B-gjengen. Mennene, som ikke tidligere er straffet for alvorlig kriminalitet, skal etter det Dagbladet erfarer være klar over at de er etterlyst internt i politiet.

I går vurderte politiet i Oslo om de skal etterlyses i media med navn og bilde.

En av mennene som politiet mener er sentral i drapet, og som flere vitner hevder skal være identisk med gjerningsmannen, har vært i kontakt med sin advokat.

- Jeg sendte tirsdag klokka 16.58 en faks til politiet i Oslo, der jeg ba om underretning om det var riktig at politiet ville ha tak i min klient vedrørende skyteepisoden på Tøyen, sier advokat John Christian Elden.

I går ettermiddag hadde Elden fortsatt ikke fått svar.

- Siden politiet ikke har svart, har jeg måttet legge til grunn at politiet likevel ikke vil ha tak i min klient. Derfor har jeg gitt klienten beskjed, slik at han ikke lenger sitter og venter på beskjed fra meg eller politiet, sier Elden.