PROTESTERER: Kvinner protesterer uten for rettslokalene der fem menn fikk høre anklagene mot seg etter voldtekten og drapet på Jyoti Singh Pandey. Nå skal nok en kvinne ha blitt gjengvoldtatt. Foto: PAUL HACKETT/REUTERS
PROTESTERER: Kvinner protesterer uten for rettslokalene der fem menn fikk høre anklagene mot seg etter voldtekten og drapet på Jyoti Singh Pandey. Nå skal nok en kvinne ha blitt gjengvoldtatt. Foto: PAUL HACKETT/REUTERSVis mer

Seks menn pågrepet etter ny gjengvoldtekt i India

Har likhetstrekk med voldtekten i Dehli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen er 29 år og har fortalt at hun gikk på bussen for å reise til svigerforeldrenes hus i delstaten Punjab nord i India. Hun ble deretter bortført og kjørt til et hus i et område utenfor byen Amritsar, opplyser Raj Jeet Singh, en lokal politibetjent.

Fem menn skal der ha sluttet seg til sjåføren og konduktøren, hvorpå de voldtok kvinnen etter tur.

Dagen etter skal en av gjerningsmennene ha fraktet kvinnen til utkanten av en landsby hvor hun har slektninger, der skal hun ha fortalt svingersøstrene sine om det som skjedde. 

Seks menn er pågrepet, og politiet jakter på den siste mistenkte.

Sky news melder at de mistenkte skal møte i retten allerede mandag eller tirsdag kommende uke. 

Voldtekten skjer samtidig som India har opplevd masseprotester etter at 23 år gamle Jyoti Singh Pandey ble voldtatt og kritisk skadd på en buss i New Delhi i midten av desember. Hun døde senere av skadene.

(NTB)