Seks millioner har sett ham skjelle ut de ansatte. Nå er det samlet inn penger til hevn

New York-advokaten ble rasende da en av de ansatte i Manhattan-restauranten snakket spansk.

RASISME: Meksikanere demonstrerer mot advokaten som denne uken skjelte ut ansatte på en kafe på Manhatten. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En video der en mann skjeller ut personalet på en restaurant på Manhattan i New York, har fått bein å gå på de siste dagene.

På bare to-tre dager har videoen av advokaten Aaron M. Schlossberg blitt sett mer enn seks millioner ganger. Han blir blant annet filmet mens han roper:

- De ansatte og kundene her snakker spansk når de bør snakke engelsk. Hver eneste person her inne snakker spansk. Dette er Amerika!

Videre truer mannen med å ringe immigrasjonsmyndighetene for å få alle sammen kastet ut av landet.

- Dersom de har baller til å komme hit og leve på mine penger, er det minste de kan gjøre å snakke engelsk. Jeg betaler for trygda deres. Jeg betaler for at de skal få være her.

Kastet ut

Etter hvert fikk den ansvarlige lederen ved Fresh Kitchen-restauranten roet ned Schlossberg som deretter forlot stedet, men saken har rullet videre.

I går kunne New York Post melde at Schlossberg og hans advokatvirksomhet hadde blitt kastet ut av kontoret han leide på Madison Avenue.

Hayim Grant, som er sjef for bygget som leier ut kontorplass til en rekke større og mindre virksomheter, sier til New York-avisa at Schlossbergs handlinger ikke er noe som hører hjemme hos dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer