Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks nye tatt for menneskesmugling

Ytterligere seks personer er arrestert i forbindelse med opprullingen av liga av menneskesmuglere i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra før er minst en person siktet for å ulovlig ha ført inn flere hundre mennesker fra EU-land og Midtøsten til Sverige. Politiet kan stå overfor enda flere pågripelser, noe som betyr at minst ti personer er involvert.

Ifølge påtalemyndigheten skal flere hundre personer ha kommet seg til, eller ha vært på vei, til vårt naboland ved hjelp på av falske papirer. Spaningen startet allerede i høst, og har involvert en rekke politidistrikt – samt belgisk og nederlandsk politi.

– Dette er en av de største sakene vi har hatt noen gang i Sverige når det gjelder menneskesmugling. Vi snakker om en veldig omfattende smugling som har pågått i flere år. Flyktningene har også måttet betale dyrt for sine falske papirer, sier aktor Magnus Berggren ved Uppsala tingrett til Dagens Nyheter. (ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling