Seks nye vitner i Frogner-dødsfallet

Seks nye vitner har meldt seg i Frogner-dødsfallet. Politiet tror de har interessante opplysninger i saken. Fem av vitnene blir i kveld avhørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av torsdag formiddag fikk politiet kontakt med fire personer som var passasjer hos den siktede drosjesjåføren (35) etter at han kjørte fra nå avdøde Johnny Øvergård på Frogner i Akershus natt til søndag.

- Ett av disse vitnene er avhørt, men jeg vil ikke si noe som helst om hva denne personen har sagt, sier politiadvokat Mona Hertzenberg ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

Johnny Øvergård kjørte natt til søndag drosje fra Aker Brygge i Oslo til Frogner i Akershus, hvor han ble funnet på bakken med store hodeskader. Han døde mandag ettermiddag av massive hodeskader.

Drosjesjåføren som er svensk statsborger og av somalisk opprinnelse, er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Tirsdag ble den 35 år gamle sjåføren varetektsfengslet i én uke.

Drosjesjåføren har forklart at han fikk en ny tur etter at han slapp av Ødegård. Det er disse fire passasjerene som nå har meldt seg. Politiet håper vitnene vil gi ytterligere svar om drosjesjåføren hadde noe med dødsfallet å gjøre.

Hertzenberg opplyser at det i ettermiddag meldte seg ytterligere to vitner i saken. Disse vil også bli avhørt i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer