Seks omkom i svensk storbrann

Tre barn døde i heisen, det minste bare seks måneder gammelt.

SEKS OMKOM: Etter en brann i Rinkeby i Sverige, mistet seks personer livet. Blant dem tre barn. Foto: Roger Vikström/Expressen
SEKS OMKOM: Etter en brann i Rinkeby i Sverige, mistet seks personer livet. Blant dem tre barn. Foto: Roger Vikström/Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ved 22-tiden lørdag kveld utbrøt det en brann i et leilighetskompleks på Kuddbygränd i Rinkeby, Sverige. I morgentimene søndag ble det bekreftet at en kvinne på 40 også hadde omkommet i brannen, og totalt seks personer mistet livet.

Den svenske avisen Expressen beskriver gårsdagens dramatiske hendelse og forteller om en fembarnsmor som desperat forsøkte å redde sine barn. Tre av hennes barn omkom i brannen.

Leilighetskomplekset har 12 leiligheter og brannen skal ha utviklet seg svært raskt, familien som ble berørt verst av brannen skal ha bodd i femte etasje, og de forsøkte å ta seg ut ved hjelp av heisen, ble de sittende fast. Tre barn døde, det eldste 16 år og det yngste bare seks måneder, skriver Expressen.

Et øyevitne Expressen har snakket med forteller at brannen først ikke virket til å være alvorlig, før det plutselig skjedde noe.

- Vi så hvordan røyken spredde seg oppover, sier Georges Yacoub.Et hundretalls personer samlet seg raskt utenfor leilighetskomplekset, mange kjente godt de skadde og omkomne og var sjokkerte over den raske og tragiske utviklingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer