Seks omkom i tropisk storm i Mexico

Fem av dem barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks personer mistet livet etter å ha fått husene sine ødelagt i den tropiske stormen «Henriette», som har herjet Mexicos Stillehavskyst lørdag.

Fem av de omkomne er barn.

«Henriette» er nå ventet å bevege seg lenger ut i havet, og det ser ut til at den vokser i styrke, ifølge USAs nasjonale orkansenter.

- «Henriette» kan bli en orkan i løpet av en dag eller to, sier senteret.

Samtidig vokser også den tropiske stormen «Felix» i styrke i østlige deler av Karibia, og kan utvikle seg til å bli en orkan på søndag, sier USAs nasjonale orkansenter lørdag.

Det er sendt ut advarsel til De små antiller, ifølge orkansenteret.

Mexico har virkelig fått kjenne naturkreftene i helgen. Lørdag ble vestlige deler av landet rammet av et jordskjelv som målte 6,3 på Richters skala.

Det er foreløpig ikke meldt om skader.

RAMMET AV STORM:  Her, i et fattig området av havnebyen Acapulco i Mexico, mistet en far og hans to barn livet da kraftig regnvær fikk en kampestein til å løsne. Steinen knuste huset deres. Seks mennsker er omkommet i den kraftige stormen. Fem av dem barn. Foto: Claudio Vargas/Reuters
RAMMET AV STORM: Her, i et fattig området av havnebyen Acapulco i Mexico, mistet en far og hans to barn livet da kraftig regnvær fikk en kampestein til å løsne. Steinen knuste huset deres. Seks mennsker er omkommet i den kraftige stormen. Fem av dem barn. Foto: Claudio Vargas/Reuters Vis mer

(NTB)