Seks pågrepet etter slåsskamp i Oslo

Seks menn er pågrepet og satt i arresten etter en slåsskamp nær et utested ved Solli plass i Oslo natt til lørdag. To av dem ble sendt til legevakta.

- En bevisstløs mann lå på asfalten, og flere involverte løp fra stedet da vi ankom, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB i 3-tiden natt til lørdag.

Mannen kom raskt til bevissthet og ble sendt til legevakta med brukket nese, skriver VG. Han er blant de seks som er pågrepet i forbindelse med slåsskampen. I tillegg ble også en annen mann sendt til legevakta for behandling.

Politiet fikk melding om voldsepisoden klokka 2.16 natt til lørdag. Mennene som deltok i slåsskampen, er mellom 20 og 30 år gamle.

- Vi hadde mange patruljer i området og var i kontakt med flere vitner. Til slutt fikk vi tak i de involverte. Noen var skadd, og flere hadde blod på klær og hender, sa Gulbrandsen.

Politiet etterforsker saken og innhenter videomateriale fra overvåkingskameraer i området og tar vitneforklaringer. De meldte klokka 2.22 at de nok en gang måtte rykke ut til nattklubben Nox & Sollihagen på grunn av slagsmål.

Politiet i Oslo måtte natt til lørdag hanskes med flere slagsmål.

- Vi opplever at det er flere slåsskamper enn normalt. De er ofte forbundet med utesteder og mest sannsynlig også rus, sier han.