Seks pågrepet etter trussel mot skole

Anonym trusselmelding til Smiodden ungdomsskole i Hafrsfjord i Stavanger.

SEKS PÅGREPET: De seks ungdommene er avhørt i dag etter trusler i natt og i dag om at «noe alvorlig skulle skje» på skolen. Undervisningen på Smiodden skole fortsetter i dag. Foto: Smiodden
SEKS PÅGREPET: De seks ungdommene er avhørt i dag etter trusler i natt og i dag om at «noe alvorlig skulle skje» på skolen. Undervisningen på Smiodden skole fortsetter i dag. Foto: Smiodden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Seks unge menn er pågrepet, mistenkt for å ha rettet trusler mot Smiodden ungdomsskole i Hafrsfjord i Stavanger, opplyser politiet. Rogaland politidistrikt ble varslet om en anonym trusselmelding som ble ringt inn til Smiodden ungdomsskole skole onsdag. Trusselen gikk ut på at «noe ville skje» ved skolen torsdag.

Avhørt Politiet har i løpet av natt til torsdag etterforsket saken, og torsdag formiddag ble seks menn i 17-18-årsalderen pågrepet.

Etter det Dagbladet forstår er det tidligere elever ved Smiodden skole blant de pågrepne.

— Vi har avhørt de pågrepne og vil i løpet av formiddagen fortsette etterforskningen, sier visepolitimester Hans Vik i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Politiet mener at de har pågrepet personene som sto bak trusselmeldingen.

Beslagla mobiltelefonUnder pågripelsen av en av personene beslagla politiet en mobiltelefon. Av samtaler og meldinger sporet på telefonen, kunne politiet også pågripe de fem andre ungdommene i saken.

- En har ringt, og de andre har medvirket til å planlegge eller å komme med formuleringer, sier visepolitimester Vik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer