Seks personer drept etter skyting i Michigan. Politiet har arrestert en mistenkt

Ingen kobling mellom ofrene.

PÅGREPET I BIL: Den pågrepne mannen førte bilen i forgrunnen. Foto: Ed Finnerty / Kalamazoo Gazette / AP / NTB Scanpix
PÅGREPET I BIL: Den pågrepne mannen førte bilen i forgrunnen. Foto: Ed Finnerty / Kalamazoo Gazette / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge politiet i byen Kalamazoo i Michigan kjører en gjerningsmann rundt og skyter personer.

NBC melder at seks personer skal ha blitt drept av den samme gjerningsmannen.Ifølge WWMT bekrefter politiet at de har arrestert en person de er «trygge på at har stått bak skytingen». Dette bekreftes av Dale Hinz i delstatspolitiet.

- Verst tenkelige scenarioet Tre personer er fraktet til sykehus, og det skal være snakk om minst tre åsteder.

- Det virker å være det verst tenkelige scenarioet. Noen som kjører rundt og skyter, sier Paul Matyas ved sheriffens kontor.Matyas bekrefter overfor både Wood TV og NBC at det tilsynelatende ikke er noen kobling mellom ofrene.

Skytingen skal ha startet med at en kvinne ble skutt flere ganger i eller ved et leilighetskompleks. Kvinnens tilstand er alvorlig. Dette skal ha vært rundt klokka 19.50 lokal tid.Først tre timer senere kom det nye rapporter om skyting ved en bilforhandler i byen. Her skal ytterligere tre personer ha blitt skutt. To av disse er bekreftet døde mens en person er skadet. En av de drepte her skal være et åtte år gammelt barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer