Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks personer drept etter skyting i Michigan. Politiet har arrestert en mistenkt

Ingen kobling mellom ofrene.

PÅGREPET I BIL: Den pågrepne mannen førte bilen i forgrunnen. Foto: Ed Finnerty / Kalamazoo Gazette / AP / NTB Scanpix
PÅGREPET I BIL: Den pågrepne mannen førte bilen i forgrunnen. Foto: Ed Finnerty / Kalamazoo Gazette / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge politiet i byen Kalamazoo i Michigan kjører en gjerningsmann rundt og skyter personer.

NBC melder at seks personer skal ha blitt drept av den samme gjerningsmannen.

Ifølge WWMT bekrefter politiet at de har arrestert en person de er «trygge på at har stått bak skytingen». Dette bekreftes av Dale Hinz i delstatspolitiet.

- Verst tenkelige scenarioet Tre personer er fraktet til sykehus, og det skal være snakk om minst tre åsteder.

- Det virker å være det verst tenkelige scenarioet. Noen som kjører rundt og skyter, sier Paul Matyas ved sheriffens kontor.

Matyas bekrefter overfor både Wood TV og NBC at det tilsynelatende ikke er noen kobling mellom ofrene.

Skytingen skal ha startet med at en kvinne ble skutt flere ganger i eller ved et leilighetskompleks. Kvinnens tilstand er alvorlig. Dette skal ha vært rundt klokka 19.50 lokal tid.

Først tre timer senere kom det nye rapporter om skyting ved en bilforhandler i byen. Her skal ytterligere tre personer ha blitt skutt. To av disse er bekreftet døde mens en person er skadet. En av de drepte her skal være et åtte år gammelt barn.

Tre åsteder Den tredje skytingen fant sted på parkeringsplassen utenfor en restaurant omlag tre kilometer fra bilforhandleren. Her skal gjerningsmannen ha gått ut av kjøretøyet sitt, og gått bort til to parkerte biler.

Etter en kort samtale skal han så ha åpnet ild inn i begge bilene. Her ble fire personer drept og to personer skadet. Tilstanden for en av disse, et ni år gammelt barn, er kritisk.

Gjerningspersonen ble først beskrevet som en hvit mann i 50-årene som kjører rundt i en blå eller sølvfarget Chevrolet SUV. Politiet bekrefter nå at han er 45 år gammel. Det var beskrivelsen av denne bilen som førte til arrestasjonen.

Kalamazoo er en by i den vestlige delen av Michigan, og det er anslått at om lag 76 000 mennesker bor der.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media