Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks personer er pågrepet i Oslo

Sjokkerte naboer våknet til skuddrama i morgentimene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Seks personer er pågrepet av politiet i forbindelse med skytingen i Waldemar Thranes gate i Oslo i morgentimene idag, der en person ble skutt.

- Vi vil begynne med avhørene av de seks nå i formiddag, sier vaktleder Johan Gundersen ved Kriminalvakta til dagbladet.no

De seks ble pågrepet i området umiddelbart etter at politiet fikk melding om skytingen. En person ble skutt, men er nå operert. Han er utenfor livsfare og skal ikke få varige mén.

- Vi har sperret av området for tekniske undersøkelser. Så langt har vi ingen indikasjoner på årsaker til hendelsen, sier Gundersen.

Skytingen skjedde i Waldemar Thranes gate ved 05.35-tida i dag morges.

Sjokkerte naboer våknet da det ble avfyrt flere skudd i gata. Flere personer løp nedover gata mens de skrek «Skyt på ham! Skyt på ham!».

- Jeg våknet av skyting, og så ut av vinduet. Der var det fem-seks ungdommer som løp nedover Waldemar Thranes gate før de delte seg i to grupper. Den ene gruppa løp mot Alexander Kiellands plass, mens den andre løp motsatt vei, forteller en nabo til Dagbladet.no.

- Det ble løsnet flere skudd like i nærheten av Waldemar Thranesgate nummer 57. En person ble truffet i låret, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Den skadde 24-åringen ble brakt til legevakten av en privatperson, som nå er inne til avhør hos politiet. Skuddskadene skal ikke være livstruende og den sårede ble sendt til Ullevål universitetssykehus.


image: Seks personer er pågrepet i Oslo
SPERRET AV OMRÅDET: Politiet måtte sperre av et område i nærheten av Waldemar Thranesgate 57 i dag morges etter melding om skyteepisode. Foto: Zakia Ahmed Akkouh
SPERRET AV OMRÅDET: Politiet måtte sperre av et område i nærheten av Waldemar Thranesgate 57 i dag morges etter melding om skyteepisode. Foto: Zakia Ahmed Akkouh Vis mer
<B>EN SKUTT:</B> En 24-åring ble brakt til Ullevål universitetssykehus med skuddskader i låret.
LØP VEKK: Flere skal ha løpt nedover Waldemar Thranes gate retning Alexander Kiellands plass mens de ropte «Skyt på ham! Skyt på ham!».