FIRE BARN OG TO VOKSNE: Dansk politi fant i går seks døde personer i en bolig i Ulstrup i Danmark. Foto: Bo Amstrup / Scanpix Danmark / NTB Scanpix
FIRE BARN OG TO VOKSNE: Dansk politi fant i går seks døde personer i en bolig i Ulstrup i Danmark. Foto: Bo Amstrup / Scanpix Danmark / NTB ScanpixVis mer

Seks personer funnet døde i Danmark i går: - Etterforskes som en drapssak

Obduksjon vil gjennomføres i løpet av dagen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går ettermiddag rykket politiet i Danmark ut til en enebolig i Ulstrup etter melding om et mistenkelig forhold.

På adressen ble to voksne og fire barn funnet døde.

I en ny pressemelding skriver Østjyllands Politi at de seks personene som er funnet døde, virker å stemme overens med husets beboere.

Undersøkelser på åsstedet vil fortsette, og en obduksjon vil finne sted i løpet av dagen. Før det er det ikke mulig for politiet å si noe om dødsårsak.

De meddeler imidlertid at saken etterforskes som en drapssak og at de er inne i en omfattende etterforskning.

Videre regner de med at det vil gå noen dager før det er mulig for dem å si noe mer om hva som har skjedd inne i eneboligen.

Ifølge danske BT har dødsfallene påvirket hele byen, som har omlag 2000 innbyggere.

- Kona mi og jeg er rystet. Men tror aldri at noe sånt vil skje i ens eget kvartal. At en hel familie har blitt utryddet, er forferdelig, forteller en nabo, som ønsker å være anonym, til avisa.

Ulstrup ligger om lag 20 kilometer sørvest for Randers