Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks personer sendt til sykehus etter frontkollisjon i Ski

Skadeomfanget uavklart for alle seks.

DRAMATISK: Den ene bilen havnet på taket i veikanten etter at to biler frontkolliderte på Søndre Tverrvei i Ski i kveld. Foto: Sturla Kolding / Nyhetx.no
DRAMATISK: Den ene bilen havnet på taket i veikanten etter at to biler frontkolliderte på Søndre Tverrvei i Ski i kveld. Foto: Sturla Kolding / Nyhetx.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire personer er sendt til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon i Ski i kveld. Totalt var det seks passasjerer i de to bilene som var involvert i ulykken. De to siste er sendt til Ahus.

Skadeomfanget er uavklart for alle seks.

- Vi jobber fremdeles på stedet. Det vi vet, er at det er seks involverte eller skadde. Fire er sendt i retning Ullevål sykehus, og vi vet foreløpig ikke noe om skadeomfanget, sier operasjonsleder Thomas Sundvold i Follo politidistrikt til Dagbladet.

- Det er fortsatt såpass mye å gjøre på stedet, sier han.

Ulykken skjedde på Søndre Tverrvei like etter klokka sju i kveld, da en av bilene kom over i motgående kjørefelt og frontkollidert med møtende bil.

Den ene bilen havnet på taket i veikanten.

Veien ble stengt etter ulykken, og det er omkjøring via Nordbyveien, men veien vil åpnes igjen snart, opplyser politiet.

Dagbladet kommer med mer.

TIL SYKEHUS: Minst fire personer er sendt til Ullevål sykehus etter frontkollisjonen. Foto: Sturla Kolding / Nyhetx.no
TIL SYKEHUS: Minst fire personer er sendt til Ullevål sykehus etter frontkollisjonen. Foto: Sturla Kolding / Nyhetx.no Vis mer
Hele Norges coronakart