OMRÅDE AVSPERRET: Politiet etterforsker flere angrep med et skadelig middel i Øst-London i kveld. Ifølge The Telegraph skal flere menn ha gått til angrep med syre. Minst seks personer er skadd. Foto: PA / NTB Scanpix
OMRÅDE AVSPERRET: Politiet etterforsker flere angrep med et skadelig middel i Øst-London i kveld. Ifølge The Telegraph skal flere menn ha gått til angrep med syre. Minst seks personer er skadd. Foto: PA / NTB ScanpixVis mer

- Seks personer skadd i syreangrep på T-banestasjon i London

Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge The Telegraph er seks personer skadd i et syreangrep på togstasjonen Stratford i London.

Politiet bekrefter at seks personer trolig er blitt skadd etter flere angrep med skadelige midler.

Angrepet skjedde like utenfor kjøpesenteret Westfield. Politiet fikk melding om at en gruppe menn sprayet skadelige midler på personer.

- Flere personer skal ha blitt skadd, på flere forskjellige steder i området, sier en talsperson for politiet til avisa.

En person skal være pågrepet, og området er sperret av.

BBC skriver at seks personer skal være skadd etter meldinger om at en gruppe sprayet skadelige midler på personer på et kjøpesenter i Westfield i Øst-London i dag.

Ifølge den britiske kringkasteren mener man ikke hendelsen er terrorrelatert.

De har snakket med flere vitner som sier at en krangel hadde brutt ut mellom en gruppe mennesker. De har også snakket med vitnet Hossen, som jobber på en Burger King området. Ifølge ham løp et av ofrene inn i restauranter for å «vaske syre av ansiktet».

- Han hadde kutt rundt øyene og forsøkte å få vann inn i dem, sier han til BBC.

Saken oppdateres