Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks politibetjenter drept

Bombeangrep mot politiskole i Pakistan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En politiskole i byen Quetta sørvest i Pakistan ble tidlig i morges utsatt for et bombeangrep. Quetta er hovedstaden i Baluchistan-provinsen.

Seks politibetjenter er bekreftet omkommet og minst ni personer er skadet etter angrepet, melder nyhetsbyrået Associated Press (AP).

- Situasjonen er svært alvorlig for fire av de skadde, sier doktor Mohammed Abdullah ved det statlige sykehuset i Quetta.

Det er fremdeles uklart hvem som plantet de dødelige bombene på politistasjonen og hvorfor aksjonen ble gjennomført.  

I Baluchistan er det stadige angrep på sikkerhetsstyrker, trolig begått av stammefolk som er misfornøyd med hvordan regjeringen utnytter deres områder.  

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling