Seks politifolk tok én tyvtisser

Den tissetrengte 49-åringen valgte å åpne smekken på Rutebilstasjonen i Arendal. Da ble han pågrepet av seks politifolk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dømt for å ha tisset fra bryggekanten

Bøtelagt for blærespreng

I forrige uke ble Frode Åbelsvik (38) dømt for å ha tisset fra brygga i Arendal sentrum en sen natt. Nå gjør arendalspolitiet sitt for å understreke alvoret i forbrytelsen:

Natt til søndag ble en arendalsmann (49) tatt på fersken mens han prøvde å kvitte seg med presset fra naturen, skriver Agderposten. Den berusede mannen åpnet smekken foran oppbevaringsboksene utenfor det kjente knutepunktet Rutebilstasjonen midt i senstrum. Rutebilstasjonen ligger rett i nærheten av politikammeret.

En frilansfotograf oppdaget den tissetrengte 49-åringen og filmet seansen som fulgte da politiet oppdaget den ulykkelige mannen ved oppbevaringsboksene:

Først kom tre tjenestemenn til stedet. Deretter kom tre til. Også en politibil kom til åstedet for den kriminelle handlingen. Mannen skal ikke ha vært truende.

Politiet i Arendal innrømmer at de ikke kan klage på for lite ressurser når seks politifolk konsentrerer seg om én tissetrengt person en sen lørdagsnatt. Ingen kan gi Agderposten noen forklaring på hvorfor seks tjenestemenn grep inn mot 49-åringen.