KRASJ: Seks personer ble skadd etter en kollisjon mellom en buss og personbil i Rogaland. Tilstanden til tre betegnes som alvorlig. Foto: Ronny Hjertås
KRASJ: Seks personer ble skadd etter en kollisjon mellom en buss og personbil i Rogaland. Tilstanden til tre betegnes som alvorlig. Foto: Ronny HjertåsVis mer

Seks skadd i bussulykke i Rogaland

Tre av dem alvorlig, etter kollisjon mellom buss og personbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du bilder eller informasjon om ulykken? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): Seks personer er skadd i en frontkollisjon mellom en buss og personbil på fylkesvei 45 ved Oltedalsvannet i Rogaland.

- Tre av dem skal være alvorlig skadd. Alder og kjønn er ikke kjent. Teknikere fra politiet og ulykkesgruppa er på stedet, ifølge operasjonsleder Kurt Løklingholm ved Rogaland politidistrikt.

Det er uklart hvor mange som befant seg i de to kjøretøyene. Politiet opplyste innledningsvis at fem av de skadde satt i personbilen.

Vitner på stedet sier til Aftenbladet.no at bussjåføren var alene i kjøretøyet. Ulykken skjedde i forbindelse med at en bil stoppet opp. Bilen og bussen kolliderte utenfor veibanen, og bussen ble stående på tvers, ifølge avisa.

Ytterligere detaljer omkring hendelsesforløpet eller alvorlighetsgraden på skadene er foreløpig ikke kjent.

Et Sea King-helikopter er satt inn for å bistå med redningsarbeidet.

Veien er stengt med skiltet omkjøring via Seldalsheia for de som kommer fra Sirdal. Trafikanter som kommer motsatt vei dirigeres forbi ulykkesstedet.

Saken oppdateres.