Seks skadd i kollisjon i Troms

Mor og to barn på seks og åtte år blant de skadde.

VRAK: Den ene bilen som var involvert i ulykken på Storsteinnes i Balsfjord. Foto: Dag Tore Stensland
VRAK: Den ene bilen som var involvert i ulykken på Storsteinnes i Balsfjord. Foto: Dag Tore StenslandVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ulykken skjedde i sentrum av Storsteinnes i Balsfjord kommune i Troms klokken 18.30.

To personbiler kolliderte, og det var seks personer involvert i ulykken. En kvinne i 30-årene og to barn på seks og åtte ble sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø.

- Det skal være snakk om kuttskader. Hvor alvorlig det er vet vi ikke, men siden de er sendt til Tromsø er det vel skader av et visst omfang, sier operasjonsleder Bengt Giæver Johansen ved Troms politidistrikt til Dagbladet.

De tre andre får behandling på Storsteinnes.

Ulykken skjedde ved SpareBank1 Nord-Norges lokaler på Storsteinnes.

- Sannsynligvis har den ene bilen fått sleng. Så har den kommet over i det andre kjørefeltet og truffet den andre, sier operasjonslederen.

Storsteinnes er kommunesenteret i Balsfjord kommune, og ligger vel åtte mil fra Tromsø. Fem ambulanser og et helikopter rykket ut til ulykkesstedet.

Informasjonsvakt Marit Einejord ved sykehuset i Tromsø opplyser til Dagbladet at moren og de to barna ikke er alvorlig skadd.

- De blir undersøkt på sykehuset, og etterhvert blir det vurdert om de skal legges inn til observasjon, sier Einejord.

Ifølge NRK har onsdagen vært preget av en rekke utforkjøringer og trafikale problemer i Troms. Dette skyldes nullføre og svært glatte veier. Og på grunn av de store snømengdene som har kommet i nord de siste dagene, og overgang til mildvær og sterk, varsles det lokalt stor snøskredfare og vanskelige kjøreforhold.

Dette er ikke den første trafikkulykken i Balsfjord kommune. Tidligere i januar kolliderte en buss med unge håndballspillere med flere personbiler på E8 i Lavangsdalen. Fem mennesker omkom og flere ble skadet. På denne strekningen, som er en av hovedferdsårene til og fra Tromsø, har det i løpet av de siste 10 årene vært 21 dødsulykker.