Seks skadd i trafikkulykke

En kvinnelig fører skal ha sovnet bak rattet på E18 ved Bakkevann i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ulykken på E18 ved Bakkevann syd i Bamble kl. 18.40 i kveld.

- En kvinne som kjørte en BMW skal ha sovnet og havnet over i feil kjørefelt. Der traff hun en bil, før hun til slutt havnet i fronten på en annen bil, sier operasjonsleder i Telemark politidistrik, Åge Halvorsen.

Seks personer ble skadet i ulykken, flere av disse skal være alvorlig skadet.

En mann på 63 år ble brakt til Ullevål Universitetssykehus med luftambulanse med skader i hode og bryst.

- Hans situasjon er uavklart, men stabil, og han skal gjennom flere undersøkelser i kveld, opplyser Øystein Singsaas ved Ullevål Universitetssykehus.

Blant de fem som ble brakt til Telemark sykehus var det et barn på 1-2 år. Barnet hadde lettere skader og er til behandling.

En mann i 30-40 -årene var også påført lettere skader. En kvinne i 30-årene og to kvinner på 50-60 år ble også sendt til undersøkelse. Situasjonen er stabil for alle de tre kvinnene, men skadeomfanget er uvisst, opplyser Sykehuset i Telemark.

Veien ble stengt etter ulykken, og dette har resultert i lange køer fra ulykkesstedet og helt ned til fylkesgrensa mot Agder.

- Det er omkjøring fra E18 over til Riksvei 38 og Riksvei 354 ved Kilbygda og Porsgrunn. Nå åpner vi også et felt i den ene retningen på E18, forteller operasjonsleder Åge Halvorsen.