Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks skadet i front-kollisjon

Nordlandssykehuset har utløst katastrofealarm etter bilulykke.

SKADET:  Seks personer er sendt til sjukehus etter en kraftig front-mot-front-kollisjon utenfor Bodø sentrum i ettermiddag. Kart: Google Maps
SKADET: Seks personer er sendt til sjukehus etter en kraftig front-mot-front-kollisjon utenfor Bodø sentrum i ettermiddag. Kart: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Litt før klokka 13 i dag fikk politiet melding om en front-mot-front-kollisjon utenfor Bodø sentrum. En personbil, kjørt av en 18-åring, befant seg i motsatt kjørefelt, og traff en annen personbil.

- Seks personer er skadet, og flere har relativt alvorlig skader, sier Morten Løkkebakken, jourhavende jurist i Salten politidistrikt til Dagbladet.

18-åringen som kjørte i motsatt kjørefelt hadde fire passasjerer om bord - alle menn mellom 18 og 20 år. Mannen er nå fratatt førekortet for uaktsom kjøring og for høy fart, ifølge Løkkebakken.

I den andre bilen satt en kvinnelig sjåfør i samme alder.

Katastrofealarm Personene er nå fraktet Nordlandssykehuset, hvor de har slått katastrofealarm. Fire er lettere skadet, en har fått en alvorlig ryggskade og en er mer alvolig skadet, ifølge sjukehuset, hvor alle blir behandlet på. Alle er ved bevissthet, ifølge Nordlandssykehuset.

- Dette skjedde akkurat i overgangen fra 50- til 60-sona. Bilen i motsatt kjørefelt kom ut av 50-sona. Dette er relativt unge folk av begge kjønn. En person hadde ikke på seg belte, sier Løkkebakken.

Et pårørendesenter i Zefyr hotel i Biskop Kroghs i Bodø er etablert, og vil holdes åpent til klokka 18.00.

Ifølge avisa Nordlys er det kraftige spor av dekk i veibanen. Veien mot Nordsia er delvis åpnet for å slippe biler forbi, men veien vil igjen bli stengt for opprydningsarbeid.

Politiet etterforsker nå saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media