Seks skoleelever skutt i Las Vegas

Skyldes trolig krangel om jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Seks skoleelever i ungdomsskole- og videregåendealder ble skutt idet de gikk av en skolebuss i Las Vegas tirsdag kveld. Én av dem skal være kritisk skadd, og minst én av de skadde er ei jente, melder BBC News og AP.

De to antatte gjerningsmennene, som ifølge Reuters satt i en bil og skjøt fra den andre siden av gata, er ennå ikke tatt. Bussens passasjerer var elever ved Mojave High School nordøst i kasinobyen i Nevada.

Politiet etterforsket en stund skytingen som et gjengoppgjør, men tror nå at episoden har bakgrunn i en episode på skolen tidligere på dagen, der tre 16-åringer ble arrestert etter en slåsskamp som ble utløst av en krangel om ei jente.De to mest alvorlig skadde er en 18- og en 17-åring som begge er skutt i overkroppen, med 9-millimeter- og .45-ammunisjon, ut fra tomhylser funnet på åstedet å dømme.

De fire resterende skadde har mindre skader i armene og beina. Alle disse er under 18 år og elever ved skolen, ifølge sheriff Doug Gillespie.

Mojave High School har ca. 2300 elever med stor etnisk variasjon, og man fryktet at skytingen var raserelatert. Politiet var derfor raske med å avkrefte dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer