Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks skutt i busskø

Seks personer ble skutt og såret, noen av dem alvorlig, da en mann åpnet ild fra en bil i fart utenfor Manchester i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dramaet oppsto da to menn forsøkte å rane en pengetransport utenfor et supermarked i Rochdale utenfor Manchester. Politiet tok opp jakten på ranerne, som åpnet ild både mot en busskø og mot politiet for å riste av seg forfølgerne.

Underveis tok de en 27 år gammel kvinne som gissel. Gjerningsmennene ble like etterpå arrestert, da politiet kjørte inn i bilen deres.

På sykehus

Fire personer ble innlagt på sykehus etter skyteepisoden, men tilstanden skal ikke være livstruende for noen av dem. - Vi forstår at tilstanden er alvorlig for tre av ofrene, sa en talskvinne for ambulansetjenesten i Manchester. Politiet opplyste at flere personer var blitt arrestert.

Skytingen skjedde tre dager etter at to unge amerikanere skjøt og drepte 12 medelever og en lærer før de skjøt seg selv i Denver i den amerikanske delstaten Colorado.

(NTB-Reuters-AFP)