Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seks tatt for kjemperanet i Göteborg

Flere andre ranere er trolig fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi har arrestert seks menn som mistenkes for å ha vært med på det store postranet i Göteborg i januar. Men flere andre ranere er trolig fortsatt på frifot.

De seks, som er i alderen 20 til 52 år, bor i stockholmsområdet og ble pågrepet tirsdag morgen, skriver avisen Göteborgs-Posten. Alle beskrives som gamle kjenninger av politiet.

- Vi har hentet inn disse personene på bakgrunn av opplysninger som er kommet fram under etterforskningen. Den pågår fortsatt, og mer sier vi ikke nå, sier fungerende sjef ved kriminalpolitiet i Västra Götaland län.

Minst ti gjerningsmenn deltok i den dramatiske aksjonen 22. januar, der ranerne trengte inn i en postterminal i Göteborg og tvang elleve ansatte til å legge seg ned på gulvet.

Deretter forsvant ransmennene med en rekke verdiforsendelser.

De etterlot seg fem bombelignende gjenstander, seks utbrente bilvrak og flere små metallhindre som skulle ødelegge dekkene på eventuelle forfølgeres biler. Deler av Göteborgs sentrum ble sperret av som følge av ranernes bombetrusler.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media