BARN DREPTE GUTT. Fem barn i alderen 11 til 15 år er pågrepet i Mexico, mistenkt for å ha steinet, knivstukket og begravd en seks år gammel gutt. Foto: AFP PHOTO/Daniel Acosta
BARN DREPTE GUTT. Fem barn i alderen 11 til 15 år er pågrepet i Mexico, mistenkt for å ha steinet, knivstukket og begravd en seks år gammel gutt. Foto: AFP PHOTO/Daniel AcostaVis mer

Seksåring ble knivstukket og steinet. Nå er fem barn pågrepet for drap

Ryster Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem barn i alderen 11 til 15 år er pågrepet i Mexico, mistenkt for å ha steinet, knivstukket og begravd en seks år gammel gutt.

Den drepte gutten ble funnet i en grunn grav lørdag, to dager etter at han sist ble sett sammen med en gruppe barn i utkanten av byen Chihuahua.

Graven ble funnet etter at politiet hadde avhørt barna, blant dem to 15 år gamle gutter, to 13 år gamle jenter og en 11 år gammel gutt.

De fem er nå pågrepet mistenkt for å ha stått bak drapet som har sjokkert mange, selv i et voldsherjet land som Mexico.

Denne saken illustrerer hvilket «sosialt forfall» landet opplever, heter det i en kunngjøring fra påtalemyndigheten.

- De lekte, de bandt ham fast og de presset en stokk mot halsen hans slik at han nesten ble kvalt. Da han falt på bakken, kastet de stein på ham, de stakk en kniv i ryggen hans og da han var død slepte de han til stedet der de kvittet seg med liket i en grunn grav, heter det videre.

De to 15 år gamle guttene risikerer lang fengselsstraff dersom de blir funnet skyldige i drapet, mens de tre andre barna slipper unna med andre straffereaksjoner som følge av sin unge alder.

(NTB)