Seksåring drept av pitbull

Skoleelever og hjelpeløse lærere var sjokkerte vitner til at en seks år gammel gutt ble bitt ihjel av to kamphunder i Nord-Tyskland i dag. To voksne og en hundeeier som forsøkte å stanse hundene ble også skadd. Politiet drepte hundene da de kom fram til skolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere elever behandles i kveld for sjokkskader etter at de var vitne til at skolekameraten deres ble angrepet og bitt til døde av de to aggresive kjøterne.

Uteundervisning

Elevene forberedte seg for uteundervisning på en sportsplass like i nærheten av skolen, da to rasehunder, en pitbull og en amerikansk Staffordschire-Terrier, angrep seksåringen.

Ungene på plassen løp vekk i panikk da hundene gjøv løs på hverandre. Den ene hundens eier er tidligere pålagt å ha hunden i bånd og med munnkurv, men det er uklart om den ene hunden hadde det på seg da den gikk til angrep. Angrepet skjedde i den tyske byen Hamburg og to personer er pågrepet av politiet etter dødfallet.

Lovforbud

I følge en tysk undersøkelse er 74 prosent av landets innbyggere for et forbud mot kamphunder, melder magasinet Der Spiegel. Flere tyske politikere forlangte i forrige måned et forbud mot avl av kamphunder. Politikerne mener at det ikke rekker med frivillige ordninger for å begrense oppdretten av genetisk aggressive dyr, slik det er i Tyskland i dag. Hunderasene politikerne ønsker å forby er Staffordschire Bullterrier, amerikansk Pitbull Terrier og amerikansk Staffordschire-Terrier og krysninger av disse rasene.

DREPT:</B> Hunden som angrep og drepte en seksåring i Hamburg i dag, ble selv drept av politiet med en skudd i hodet.